Feestsnorren

/Feestsnorren
Feestsnorren 2013-05-17T07:54:57+00:00

Waar is mien feestsnor?

Behalve feest neuzen zijn er natuurlijk ook hele leuke feest snorren te koop. Een feestsnor wordt ook wel een plak snor of nep snor genoemd. De feest snor wordt zoals je je wel kan indenken erg veel gebruikt tijdens het jaarlijkse carnaval. Maar dat is lang niet de enige gelegenheid om een leuke feest snor voor de kopen.

Een vrijgezellenfeest is pas echt feestelijk wanneer de vrijgezel en zijn vrienden feest snorren opgeplakt hebben. Zie hier meer informatie over waar en wanneer je een feestsnor kunt dragen.

Maar ook kinderen vinden het fantastisch op met een feestsnor te spelen dus ook een feestsnor mag niet ontbreken in de verkleedkist van je kinderen. Want wat is er nou leuker om met je feest snor op papa of opa te lijken?

Ook hebben de feestsnorren hun intrede gedaan op bedrijfsfeestjes. Zie jij de directeur van het bedrijf waar je werkt al lopen met een grappige feest snor? En niet alleen de mannen, nee ook de vrouwen dragen feest snorren tijdens bedrijfsuitjes. Feest snorren zijn er in meerdere varianten dus voor elk gezicht is er een leuke feestsnor te vinden!

Een greep uit het assortiment van Plaksnor.com. Bekijk hier het hele assortiment

[wpsc_products category_id=’4′ number_per_page=’2′]