Johan Derksen Snor

/Johan Derksen Snor
Johan Derksen Snor 2013-12-03T13:09:51+00:00

De beroemde snor van Johan Derksen

Johan  is onze held!

Wie kent hem niet? De Johan Derksen snor waarmee hij berucht is vanwege zijn televisieprogramma Voetbal International op RTL7. Wanneer je een leuk feestje te vieren hebt, dan is niets leuker dan om Johan Derksen te imiteren, vanwege zijn beroemde Voetbal International snor. Bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest wanneer je met alle jongens een snor draagt van een beroemdheid, dan is de snor Johan Derksen natuurlijk de ultieme mogelijkheid om een unieke persoonlijkheid neer te zetten.

Een snor als van een zeeleeuw

De Johan Derksen snor staat natuurlijk bekend om zijn grote hangsnor die je ook regelmatig bij walrussen terug vindt. In het televisieprogramma wordt echter aangegeven dat deze nooit naar rotte vis stinkt. Alleen daarom al zou het ontzettend leuk zijn om een Voetbal International Snor aan te schaffen via plaksnor.com. Want iedereen zal Johan Derksen er in herkennen. Toch dient Johan Derksen ook nog een goed doel met zijn snor. Want elk jaar, in de maand november, steunt hij met zijn snor het onderzoek naar prostaatkanker. En iemand die zo’n bijzondere snor heeft, kan dat natuurlijk als geen ander.

Een snor voor elke gelegenheid

Op de website plaksnor.com zijn er snorren te koop voor elke gelegenheid. Ook de snor Johan Derksen kun je er aanschaffen. Wanneer je hem vandaag bestelt via de website, dan heb je de snor binnen 2 werkdagen in huis. Je kunt er dan in elk geval prima mee tevoorschijn komen op een leuk uitje of feestje. En mocht je meerdere Johan Derksen snorren willen bestellen, dat is dat geen enkel probleem. Want je kunt ze namelijk ook kopen in setjes van 6 of 12 stuks. Dat is natuurlijk ook nog eens veel goedkoper. Plaats daarom vandaag nog je bestelling op de website plaksnor.com voor een snor Johan Derksen.

Bestel je Johan Derksen Snor hier, complete set met o.a. de Johan Derksen Snor!

Johan Derksen Snor

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook onderstaande video van de Johan Derksen Snor