Nepsnorren bestellen

/Nepsnorren bestellen
Nepsnorren bestellen 2014-06-17T14:39:30+00:00

Nepsnorren bestellen?

Of het nou bijna carnaval is of je met een stel vrienden op wintersport gaat? Een setje nepsnorren moet je eigenlijk altijd bij je hebben! Met een nepsnor breek je het ijs en zul je zien dat alles makkelijker zal gaan…

Hou je van een subtiele snor of een uber-opvallende acrobaten snor? Van klein tot groot, wij bieden de passende nepsnorren. Zelfs de kleinere mens onder ons kan goed slagen, we bieden ook kleinere snorren aan. Bovendien zullen de nepsnorren van plaksnor.com je niet tegenvallen, de kwaliteit is goed en de plakcontinuïteit is ook goed.

Je hebt al nepsnorren bij ons besteld en ook tevreden over het resultaat? Laat het ons weten en we zullen je, als je dat wil natuurlijk, gedekt op onze Facebook pagina plaatsen. Daarnaast kun je natuurlijk ons pagina liken, we geven er regelmatig leuke prijzen weg.

Nog geen nepsnorren bij ons besteld? We bieden zowel enkele snorren aan als setjes van 6 of 12 nepsnorren. Als je met meerdere mensen bent dan is het bestellen van een setje uiteraard goedkoper maar ook leuker omdat deze divers zijn.

Een greep uit het assortiment van Plaksnor.com. Bekijk hier het hele assortiment

[wpsc_products category_id=’4′ number_per_page=’2′]

Vanaf nu bestel je je nepsnorren hier