Winkel

/Winkel
 • Big Party

  Big Party

  39.95
  Big Party Pakket Voor als je echt een groot feest geeft, dan is het Big Party Pakket het product voor jou! Het Big Party Pakket is een pakket bestaande uit verschillende snorsetjes, met een totaal van 60 stuks. Let op: het gaat om kwalitatieve snorren die lang blijven zitten!  
 • Out of stock
  Funny mustaches pakket Het Funny mustaches pakket is een pakket bestaande uit 6 iets kleinere nepsnorren. Het zijn 6 verschillende snorren die natuurlijk erg geschikt zijn voor iedere gelegenheid maar bedoeld zijn voor de kleineren onder ons. Leuk voor een kinderfeestje maar ook zeer geschikt voor een event waarbij een kleinere plaksnor voldoet.
 • Mustache Party - Complete set snorren De Mustache Party set is de meest complete set snorren met alle bekende snorren zoals "The Smarty", "The Casanova", "The Partyboy" etc. De set bevat 12 snorren welke afzonderlijk uit te delen zijn en van iedere variant (6 stuks in totaal) zijn er 2. Heb je binnenkort een leuk feestje, ga je op pad met een vriendengroep of heb je bijvoorbeeld een thema avond: deze set is dan een uitkomst waarmee je iedereen zult verrassen! Let op: het gaat om kwalitatieve snorren die lang blijven zitten!
 • Out of stock
  Mustache Party - Complete set snorren in verschillende kleuren De Mustache Party set is de meest complete set snorren met alle bekende snorren zoals "The Smarty", "The Casanova", "The Partyboy" etc. De set bevat 12 snorren welke afzonderlijk uit te delen zijn en van iedere variant (6 stuks in totaal) zijn er 2. Heb je binnenkort een leuk feestje, ga je op pad met een vriendengroep of heb je bijvoorbeeld een thema avond: deze set is dan een uitkomst waarmee je iedereen zult verrassen! Let op: het gaat om kwalitatieve snorren die lang blijven zitten!
 • Zwarte Nepbaard 20cm Ken je het gezegde "Een (mooie) baard maakt de man"? Natuurlijk is dat zo. Met een mooie nepbaard kom je makkelijker in gesprek met mensen en zul je zien dat mensen je eerder jouw mening of advies willen hebben. Daarom heeft plaksnor.com een nieuw product in het assortiment: De Zwarte Nepbaard. De Nepbaard in het zwart is zo'n 20 groot en heeft een uitsnede voor de mond. Met een elastiekje kun je de baard zo om- en ook weer afdoen, wel zo handig zodat je niet gaat knoeien in deze mooie baard.v